Plastische Chirurgie Dijklander Ziekenhuis

Waarom het Dijklander Ziekenhuis?

Dijklander Ziekenhuis

Plastische Chirurgie

Op deze afdeling binnen het Dijklander Ziekenhuis helpen wij u met reconstructieve chirurgie, bijvoorbeeld bij een Nieuwe borst na amputatie. Omdat handen ingewikkelde lichaamsdelen zijn, helpt de plastisch chirurg ook bij behandelingen aan de hand en pols. Ook oorcorrecties, borstverkleining of het verminderen van littekens zijn onderdeel van plastische chirurgie. Voor deze ingrepen is een machtiging van uw verzekering nodig.

Dr. Kuypers levert aantoonbaar de hoogste kwaliteit zorg!

Plastische Chirurgie Dijklander Ziekenhuis – Dr. Kuypers Kliniek Hoorn – Team

Paul Kuypers

Dr. Paul D.L. Kuypers
Hand-/ plastisch chirurg

Drs. Robert Jan van Kampen
Hand-/Plastisch chirurg

Dr. Morteza Enajat
Hand-/Plastisch chirurg

Arno Meekel
Manager

Monique
Operatieassistente

Margret
Operatieassistente

Bernice
Operatieassistente

Sanne
Operatieassistente

Rosalie
Doktersassistente

Simone 
Doktersassistente

Manouk
Doktersassistente

Over Dr. Kuypers

Dr. Kuypers heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Na zijn studie heeft dr. Kuypers gedurende één jaar les gegeven in de anatomie van de hand en arm aan de universiteit van Cambridge, Engeland. Vervolgens heeft hij nog een half jaar ervaring opgedaan in het uitvoeren van artroscopieën onder supervisie van D.J. Dandy (de man die de arthroscopie — kijkoperatie — van de knie in Europa heeft geïntroduceerd).

Toen dr. Kuypers terugkwam in Nederland heeft hij onderzoek gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dit onderzoek was gericht op het bestuderen van het herstel van zenuwen in de hand en arm na doorsnijdingen en pletletsels. Op dit onderwerp is hij in 1999 gepromoveerd. Tijdens en na zijn onderzoek in Rotterdam heeft dr. Kuypers voor nog vier andere artsen een promotieonderzoek opgezet en hen begeleid tijdens hun wetenschappelijke werk.

Dr. Kuypers heeft inmiddels meer dan 30 artikelen in internationale wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerd (voor een overzicht zie: lijst met publicaties).