Vacatures Operatieassistent (M/V)

Vacatures Operatieassistent (M/V)

Dr. Kuypers Kliniek

Hand- en polscentrum Noord-Holland

Algemene informatie

De Dr. Kuypers Kliniek is een zorgaanbieder die staat voor kwalitatief hoogwaardige, voor iedereen toegankelijke, medische specialistische zorg met korte wachtlijsten. De nadruk in onze kliniek ligt op het behandelen van hand- en polsklachten en huidaandoeningen.

Functie-inhoud
De functie van operatieassistent heeft als primaire doel de veiligheid, kwaliteit en de verzorging van de patiënt in de Dr. Kuypers Kliniek te waarborgen. Dit door middel van medisch technische ondersteuning ten aanzien van het operatieve behandelproces van de patiënt en een optimale ondersteuning aan de snijdend specialist.
Naast uw werk als operatieassistent betreffen uw werkzaamheden ook het verwijderen van hechtingen, wondcontrole en diverse administratieve handelingen.

Wij bieden
Wij bieden een zelfstandige functie binnen een klein team in een dynamisch bedrijf waarin jouw inbreng maximaal wordt gewaardeerd. De functie is ingeschaald volgens het CAO Ziekenhuizen en is voor 16 uur per week.

Wij vragen
Een persoon met het diploma operatieassistent chirurgie. Je hebt patiëntenzorg hoog in het vaandel staan, bent betrokken en functioneert zowel goed in een teamverband als zelfstandig.
Hiernaast zijn binnen deze functie de volgende competenties van belang: eigen initiatief, plannen en open- en klantgerichtheid. Kennis van Microsoft Office is een pré.

Inlichtingen

Inlichtingen over deze vacature kunnen worden ingewonnen bij de heer A.F. Meekel, manager Dr. Kuypers Kliniek, via telefoonnummer 0229 – 29 82 94.

Solliciteren

Indien je belangstelling is gewekt dan ontvangen wij je Open sollicitatie bij voorkeur via een sollicitatiebrief met curriculum vitae. Dit mag per post of per e-mail.

.

Hand- en Polscentrum Noord-Holland – Dr. Kuypers Kliniek Hoorn – Team

Paul Kuypers

Dr. P.D.L. Kuypers
Hand-/ plastisch chirurg

Mr. C. Jonk
Lid raad van bestuur

Dhr. A.F. Meekel
Manager

Drs. W. Roosenburg
Hand-/Plastisch chirurg

Drs. R. J. van Kampen
Hand-/Plastisch chirurg

Drs. D. den Broere
Neuroloog

Drs. T. van der Ree
Neuroloog

Monique 
Operatieassistente

Margret 
Operatieassistente

Bernice 
Operatieassistente

Mariëtte
Operatieverpleegkundige

Rosalie 
Doktersassistente

Petra 
Doktersassistente

Simone 
Doktersassistente

T. Bakker
Handtherapeute

Over Dr. Kuypers

Dr. Kuypers heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Na zijn studie heeft dr. Kuypers gedurende één jaar les gegeven in de anatomie van de hand en arm aan de universiteit van Cambridge, Engeland. Vervolgens heeft hij nog een half jaar ervaring opgedaan in het uitvoeren van artroscopieën onder supervisie van D.J. Dandy (de man die de arthroscopie — kijkoperatie — van de knie in Europa heeft geïntroduceerd).

Toen dr. Kuypers terugkwam in Nederland heeft hij onderzoek gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dit onderzoek was gericht op het bestuderen van het herstel van zenuwen in de hand en arm na doorsnijdingen en pletletsels. Op dit onderwerp is hij in 1999 gepromoveerd. Tijdens en na zijn onderzoek in Rotterdam heeft dr. Kuypers voor nog vier andere artsen een promotieonderzoek opgezet en hen begeleid tijdens hun wetenschappelijke werk.

Dr. Kuypers heeft inmiddels meer dan 30 artikelen in internationale wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerd (voor een overzicht zie: lijst met publicaties).