Vacature Verpleegkundige met verrichtingen (M/V)

Vacature Verpleegkundige met verrichtingen (M/V)

Dr. Kuypers Kliniek

Hand- en polscentrum Noord-Holland

Algemene informatie
De Dr. Kuypers Kliniek is een zorgaanbieder die staat voor kwalitatief hoogwaardige, voor iedereen toegankelijke, medische specialistische zorg met korte wachtlijsten. De nadruk in onze kliniek ligt op het behandelen van hand- en polsklachten en huidaandoeningen.

Functie-inhoud
De functie van verpleegkundige met verrichtingen omvat een divers palet van werkzaamheden:
– Assisteren bij laagcomplexe ingrepen
– Baliewerkzaamheden
– Hechtingen verwijderen en wondcontrole

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan in een hardwerkende organisatie. De Dr. Kuypers Kliniek is een kleine organisatie met een goede werksfeer. Er is ruimte voor eigen initiatieven en ideeën, wij staan open voor veranderingen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Wij werken niet in weekenden en op feestdagen. De werkdagen voor deze functie zijn in overleg in te plannen. Wij bieden een zelfstandige functie binnen een klein team in een dynamisch bedrijf waarin jouw inbreng maximaal wordt gewaardeerd. De functie is voor maximaal 20 uur per week.

Wij vragen
Wij zoeken een afgestudeerde en BIG geregistreerde Verpleegkundige. Je bent communicatief sterk en hebt oog voor detail. Je stelt hoge eisen aan kwaliteit bij de uitvoering van jouw werk en handelt vanuit groepsbelang om samen een bijdrage te leveren aan het gemeenschappelijke resultaat. Je signaleert, onderzoekt en gaat binnen de eigen mogelijkheden in op de wensen van onze cliënten. Bij voorkeur heb je ervaring op een afdeling Plastische Chirurgie.

Inlichtingen
Inlichtingen over deze vacature kunnen worden ingewonnen bij de heer A.F. Meekel, manager Dr. Kuypers Kliniek, via telefoonnummer 0229 – 29 82 94.

Solliciteren
Indien je belangstelling is gewekt dan ontvangen wij je Open sollicitatie bij voorkeur via een sollicitatiebrief met curriculum vitae. Dit mag per post of per e-mail.

.

Hand- en Polscentrum Noord-Holland – Dr. Kuypers Kliniek Hoorn – Team

Paul Kuypers

Dr. P.D.L. Kuypers
Hand-/ plastisch chirurg

Mr. C. Jonk
Lid raad van bestuur

Dhr. A.F. Meekel
Manager

Drs. W. Roosenburg
Hand-/Plastisch chirurg

Drs. R. J. van Kampen
Hand-/Plastisch chirurg

Dr. M. Enajat
Hand-/Plastisch chirurg

Drs. D. den Broere
Neuroloog

Drs. T. van der Ree
Neuroloog

Margret 
Operatieassistente

Bernice 
Operatieassistente

Jennifer
Operatieassistente

Mirella
Operatieassistente

Rosalie 
Doktersassistente

Simone 
Doktersassistente

Manouk
Doktersassistente

T. Bakker
Handtherapeute

Over Dr. Kuypers

Dr. Kuypers heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Na zijn studie heeft dr. Kuypers gedurende één jaar les gegeven in de anatomie van de hand en arm aan de universiteit van Cambridge, Engeland. Vervolgens heeft hij nog een half jaar ervaring opgedaan in het uitvoeren van artroscopieën onder supervisie van D.J. Dandy (de man die de arthroscopie — kijkoperatie — van de knie in Europa heeft geïntroduceerd).

Toen dr. Kuypers terugkwam in Nederland heeft hij onderzoek gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dit onderzoek was gericht op het bestuderen van het herstel van zenuwen in de hand en arm na doorsnijdingen en pletletsels. Op dit onderwerp is hij in 1999 gepromoveerd. Tijdens en na zijn onderzoek in Rotterdam heeft dr. Kuypers voor nog vier andere artsen een promotieonderzoek opgezet en hen begeleid tijdens hun wetenschappelijke werk.

Dr. Kuypers heeft inmiddels meer dan 30 artikelen in internationale wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerd (voor een overzicht zie: lijst met publicaties).