Persoonlijke benadering

Korte wachttijden

Gerenommeerde kliniek

Altijd dezelfde arts

Persoonlijke benadering

Korte wachttijden

Gerenommeerde kliniek

Altijd dezelfde arts

De Dr. Kuypers Kliniek en het coronavirus

De Dr. Kuypers Kliniek,  is weer gestart met het grootste gedeelte van de soorten behandelingen van patiënten.
Uiteraard houden wij hierbij rekening met alle RIVM-richtlijnen.

Nu de RIVM-richtlijnen het weer toelaten is de kliniek weer geopend, ook voor niet-urgente hand- en polsproblemen.

Heeft u een afspraak in de Dr. Kuypers Kliniek?

Heeft u een afspraak voor een consult of operatie in Dr. Kuypers Kliniek gekregen en krijgt u of een van uw huisgenoten alsnog koorts, verkoudheidsklachten of griepverschijnselen? Neem dan telefonisch contact op met ons en blijf thuis.

Om verspreiding van het coronavirus (COVID-19-virus) te beperken, verzoeken wij u om (indien mogelijk) zonder begeleider naar binnen te komen. Begeleiders kunnen eventueel in de auto wachten. Bij binnenkomst in de kliniek verzoeken wij u de handen te desinfecteren met de handalcohol die bij de ingang staat. Een medewerker komt in de hal uw temperatuur opmeten en geeft u een mondkapje die u voor moet doen. Hierna kunt u plaats nemen in onze wachtkamer. De 1,5 meter afstand is hierbij mogelijk gemaakt en dient ook nageleefd te worden.
Wij verzoeken u om in de kliniek 1,5 meter afstand te houden naar andere wachtende patiënten, artsen en medewerkers.

Wij verzoeken onze patiënten zich te houden aan de hygiëneregels die zijn opgesteld door het RIVM:
• Blijf thuis als u verkoudheidsklachten heeft
• Was regelmatig uw handen
• Schud geen handen
• Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes

Neem een kijkje in onze vestiging Zaandijk…

De Dr. Kuypers Kliniek is een erkend Zelfstandig Behandelcentrum voor plastische chirurgie, esthetische chirurgie en handchirurgie. In een unieke en prettige omgeving wordt u door een erkend plastisch chirurg behandeld. In onze kliniek wordt u het gehele behandeltraject van intake tot behandeling en nazorg door dezelfde arts behandeld. 

Wij werken met korte wachttijden en een persoonlijke benadering. Voor verzekerde en onverzekerde zorg. We zijn een gerenommeerde kliniek en beschikken over een operatiekamer die aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet als een operatiekamer in een ziekenhuis. 

Wachttijden voor een consult en/of voor een ingreep zijn in verband met het Coronavirus langer dan dat u van ons gewend bent.

Behandelingen

Hand- & polschirurgie

De Dr. Kuypers Kliniek is een van de handklinieken in Nederland die KIWA gecertificeerd is en lid is van van Zelfstandige Klinieken Nederland. Wij hebben geen lange wachtlijsten en hanteren een persoonlijke aanpak.

Huidaandoeningen

Het specialisme plastische chirurgie houdt zich ook bezig met huidaandoeningen. Zo kunnen de plastisch chirurgen huidkanker, moedervlekken, littekens en andere ontsierende zwellingen weghalen.

Ooglidchirurgie

De oogleden hebben grote invloed op het functioneren en het uiterlijk. Meestal gaat het om een verslapte huid boven of onder. Dit kan irritatie van de ogen en verslechtering van het zien veroorzaken.

Borstvergroting

Op dit moment worden er geen borstvergrotingen uitgevoerd in de Dr. Kuypers Kliniek.

Ervaringen van patiënten

Deskundige behandeling, eenvoudige behandeling. Ben voor een zelfde ingreep elders behandeld dus heb ik vergelijkingsmateriaal. De Dr. Kuypers Kliniek is perfect.

Persoonlijke aandacht, schoon, deskundig.

De goede sfeer. Dat geeft een rustig gevoel als je een onbekende behandeling ondergaat.

Korte wachttijd persoonlijke benadering je bent geen nummer maar patiënt.

De hele behandeling was positief vriendelijke mensen en een goede behandeling.

Ik ben hier uitstekend en snel geholpen. Deskundige arts die mij van mijn jarenlange klachten van mijn handen heeft afgeholpen. Echt een aanrader!