Wachttijden

WACHTTIJDEN

Wij werken met korte wachttijden en een persoonlijke benadering. Voor verzekerde en onverzekerde zorg. We zijn een gerenommeerde kliniek en beschikken over een operatiekamer die aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet als een operatiekamer in een ziekenhuis.

Wachttijd voor een consult en/of ingreep is vanaf  1 week.

Wachttijden consulten / onderzoeken:

 • Consult Plastische chirurgie: 7 dagen

 • Consult / Onderzoek Neurologie 28 dagen

Wachttijden behandelingen:

 • Borstverkleining: > 365 dagen

 • Operatieve behandeling carpaal tunnel syndroom: vanaf 21 dagen

 • Operatieve behandeling van Dupuytren: vanaf 21 dagen

 • Buikwandcorrectie: > 365 dagen

Toelichting wachttijden Dr. Kuypers Kliniek Hoorn

Het overzicht van de wachttijden Dr. Kuypers Kliniek is voor het laatst bijgewerkt op 19-07-2021.

De genoemde wachttijden zijn wachttijden in dagen en worden aan het begin van elke maand geactualiseerd. Het kan echter gebeuren dat na een week en aantal wachttijden niet meer klopt. Daarnaast is de wachttijd afhankelijk van de persoonlijke medische situatie van de patiënt. We kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor afwijkingen van de hier getoonde toegangs- en wachttijden. We maken een onderscheid in:

 • Wachttijd polikliniek

  De actuele wachttijd aan het begin van de maand betekent de periode tussen het moment dat u een poliklinische afspraak maakt tot het moment dat u bij ons terecht kunt.

 • Wachttijd onderzoek

  Dit betekent de periode tussen het moment dat u een afspraak maakt voor een onderzoek tot het moment dat u bij ons terecht kunt.

 • Wachttijd behandeling

  De driemaandelijks gemiddelde wachttijd aan het begin van de maand betekent de periode tussen het moment dat u een indicatie voor een operatie of behandeling krijgt van de behandelend arts tot het moment dat u bij ons terecht kunt. De met een * aangegeven wachttijden zijn gebaseerd op de mediaan.

Noot: ‘Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken (28 dagen). Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken (42 dagen)’.